Υλικά:
1 κιλό ροδάκινα
150 γρ. καστανή ζάχαρη
βανίλια
Εκτέλεση:
Βάζετε τα ροδάκινα σε μία κατσαρόλα, τα σκεπάζετε με βραστό νερό και τα αφήνετε για 5 λεπτά σκεπασμένα, μετά χύνετε το νερό, τα καθαρίζετε από τη φλούδα, τα κόβετε στα δύο και τους αφαιρείτε τα κουκούτσια. Βράζετε σε μία κατσαρόλα 1 ½ φλυτζάνι νερό και ζάχαρη, ρίχνετε μέσα τα ροδάκινα και τα βράζετε σε μέτρια φωτιά ώσπου να γίνουν. Κατεβάζετε την κατσαρόλα και τα ανακατεύετε με τη βανίλια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου