Υλικά:
1/2 κιλό χόντρο
1/2 ποτήρι λάδι
2 κρεμμύδια τριμμένα
1/2 κιλό ντομάτες ή
1 κουταλιά ντοματοπελτέ
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Τσιγαρίζουμε λίγο το κρεμμύδι στο λάδι και ρίχνουμε τις ντομάτες. Αφού βράσουν για ένα τέταρτο ρίχνουμε στην κατσαρόλα 7-8 ποτήρια νερό. Μόλις βράσει το νερί ρίχνουμε τον χόντρο, αλάτι και πιπέρι και τον αφήνουμε να ψηθεί ανακατεύοντας συχνά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου