Φτιάχνετε την Νηστίσιμη Ζύμη για Κρέπες
Υλικά:
25 γρ. φυτικό βούτυρο
50 γρ. ζάχαρη
Χυμό και ξύσμα ενός λεμονιού
1/2 κουταλάκι κανέλα
4 ροδάκινα κομμένα σε φέτες
125 γρ. βύσσινα καθαρισμένα
Αχνη
Εκτέλεση:
Βάζουμε σε ένα τηγανάκι το βούτυρο και μόλις λιώσει ρίχνουμε την ζάχαρη και μόλις διαλυθεί προσθέτουμε την κανέλα, το ξύσμα και τον χυμό του λεμονιού και αφήνουμε να σιγοβράσουν για 1 λεπτό.
Ρίχνουμε τα ροδάκινα και μετά από 4 λεπτά περίπου προσθέτουμε τα βύσσινα και αφήνουμε για άλλα 2 λεπτά να σιγοβράσουν.
Γεμίζουμε τις κρέπες, διπλώνουμε και πασπαλίζουμε με άχνη.
Από: http://www.hungry.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου