Χαίρομαι ιδιαίτερα να βλέπω τις χορτο-συνταγές και σε άλλες σελίδες, όμως θα ήθελα όταν τις αναδημοσιεύετε να υπάρχει και η πηγή σας =)

Παρασκευή, 23 Μαΐου 2008

Νηστίσιμη Ζύμη για Κρέπες

Υλικά
*Αλεύρι
*Νερό
*Αλάτι
*Πιπέρι
*Λάδι

Ετοιμασία
1. Βάζουμε τόσο νερό και αλεύρι ώστε ο χυλός μας να μην είναι πολύ πηχτός
2. Ζεσταίνουμε το τηγάνι, το λαδώνουμε ελάχιστα με ένα πινέλο και βάζουμε μια λεπτή στρώση χυλού. Μόλις ροδίσει από την μια πλευρά το γυρίζουμε από την άλλη.

*Αν πρόκειται για γλυκειά κρέπα αντί για αλάτι και πιπέρι, βάλτε λίγη καστανή ζάχαρη.


Από Vegan Forum

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΟΔΑ ΠΟΛΥ ΚΡΥΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ!