Υλικά
*Αλεύρι
*Νερό
*Αλάτι
*Πιπέρι
*Λάδι
Ετοιμασία
1. Βάζουμε τόσο νερό και αλεύρι ώστε ο χυλός μας να μην είναι πολύ πηχτός
2. Ζεσταίνουμε το τηγάνι, το λαδώνουμε ελάχιστα με ένα πινέλο και βάζουμε μια λεπτή στρώση χυλού. Μόλις ροδίσει από την μια πλευρά το γυρίζουμε από την άλλη.
*Αν πρόκειται για γλυκειά κρέπα αντί για αλάτι και πιπέρι, βάλτε λίγη καστανή ζάχαρη.
Από Vegan Forum
1 σχόλιο:
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΟΔΑ ΠΟΛΥ ΚΡΥΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ!
Δημοσίευση σχολίου