Υλικά:
1/2 κιλό φασόλια μαυρομάτικα
1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
300 γρ. μάραθο ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κουταλιά πελτέ ντομάτας ή
1/2 κιλό ντομάτες
ψιλοκομμένες
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Βάζουμε τα φασόλια σε αρκετό νερό για μερικές ώρες και τα στραγγίζουμε. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το μάραθο στο ελαιόλαδο, προσθέτουμε τις ντομάτες και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά. Ρίχνουμε και τα φασόλια, αλάτι, πιπέρι και νερό για να καλυφθούν και σιγοβράζουμε να ψηθούν και να δέσει η σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου