Νηστίσιμη Ζύμη για Κρέπες
Υλικά:
3-4 μπανάνες
ψιλοκομμένα ή κοπανισμένα αμύγδαλα
φουντούκια, καρύδια
σιρόπι σοκολάτας
Εκτέλεση:
Μόλις γίνει η κρέπα απ την μία πλευρά, την γυρίζετε και την γεμίζετε με 3-4 κομμάτια απ την μπανάνα και ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς . Διπλώνετε την κρέπα στα δύο, την ψήνετε για λίγο ακόμη και μετά την βγάζετε. Την σερβίρετε χύνοντας σιρόπι σοκολάτας.
Υλικά:
3-4 μπανάνες
ψιλοκομμένα ή κοπανισμένα αμύγδαλα
φουντούκια, καρύδια
σιρόπι σοκολάτας
Εκτέλεση:
Μόλις γίνει η κρέπα απ την μία πλευρά, την γυρίζετε και την γεμίζετε με 3-4 κομμάτια απ την μπανάνα και ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς . Διπλώνετε την κρέπα στα δύο, την ψήνετε για λίγο ακόμη και μετά την βγάζετε. Την σερβίρετε χύνοντας σιρόπι σοκολάτας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου