Υλικά:
8 μανιτάρια
8 μικρά κρεμμύδια
8 τοματίνια
8 κομμάτια από κόκκινη και κίτρινη πιπεριά
8 κομμάτια από κολοκυθάκι
αλάτι λάδι μαϊντανό λεμόνι
Εκτέλεση:
Βράζετε τα κρεμμύδια χωρίς να τα ξεφλουδίσετε για 10 λεπτά, τα στραγγίζετε και μόλις κρυώσουν τα ξεφλουδίζετε. Πλένετε τα τοματάκια. Καθαρίζετε και τα μανιτάρια. Καρφώνετε στα σουβλάκια τα λαχανικά και τα ψήνετε στο μπάρμπεκιου για 15 με 20 λεπτά. Όταν τα κατεβάσετε απ την φωτιά τα πασπαλίζετε με αλάτι, λάδι, μαϊντανό και λεμόνι.
2 σχόλια:
Υπέροχα μοιάζουν....
θα τα δοκιμάσω....
είχα δοκιμάσει στο παρελθόν παρόμοια.
καλή ιδεα να βρασεις το κρεμμύδι διότι σε εμένα δεν ειχε ψηθεί καλά...είναι απο τα πιο σκληρά υλικά.
τα μανιταρια γενικα ειναι φανταστικα....σαν κρεας...
Και ωμά μπορείς να τα βάλεις τα κρεμμύδια αλλά συγκριτικά θέλουν περισσότερο ψήσιμο από τα υπόλοιπα υλικά για να γίνουν. Και ακόμη κι όταν γίνουν δεν θα είναι ιδιαίτερα μαλακά, όμως θα διατηρούν την "σπιρτάδα" τους ;)
Δημοσίευση σχολίου