Υλικά:
500 γρ. φρέσκια σπαράγγια
4 μέτρια κολοκυθάκια
1 κουτ. σούπας φυτικό βούτυρο
2 κουτ. σούπας κουκουνάρι
2 κουταλάκια ψιλοκομμένο σκόρδο
Εκτέλεση:
Κόψτε τα σπάραγγια σε κομμάτια 5 εκ. Κόψτε τα κολοκυθάκια σε χοντρές λωρίδες μήκους 5 εκ. Λιώστε το βούτυρο σε ένα μεγάλο τηγάνι, ρίξτε τα σπαράγγια, τα κολοκυθάκια και το κουκουνάρι και σωτάρετε ανακατώνοντας σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν τα σπαράγγια. Ανακατώστε τα σκορδάκια.
Πηγή: 50 επιλεγμένες Χορτοφαγικές Συνταγές, εκδόσεις Μαλλιάρης Παιδεία
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου