1 κιλό σπανάκι
1 κρεμμύδι ξερό
κρεμμυδάκι φρέσκο, άνηθο, μανιτάρια
1 ντοματοπιπεριά
1 κούπα ρύζι
1 κούπα πλιγούρι
αλάτι, πιπέρι, λεμόνι, λάδι
Εκτέλεση:
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε λίγο νερό και ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα λαχανικά, μαζί με το σπανάκι και τα αφήνουμε να βράσουν για 20 λεπτά. Προσθέτουμε το αλατοπίπερο και το λάδι. Μετά βάζουμε το ρύζι και το πλιγούρι, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε το φαγητό μας για περίπου 5 λεπτά, αν χρειαστεί προσθέτουμε κι άλλο νερό. Σερβίρουμε με λεμόνι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου