Υλικά:
Καρότα
Σέλινο
Κολοκυθάκια
Για την μαρινάδα:
ελαιόλαδο
ξύσμα λεμονιού
μείγμα από βότανα (όποια σας αρέσουν)
Εκτέλεση:
Κόβετε τα καρόλα, σέλινο και κολοκυθάκια σε μπαστουνάκια μήκους 7 εκατοστών περίπου και πλάτους 2 εκατοστών. Τα μαρινάρετε όλα νύχτα σε ελαιόλαδο, ξύσμα λεμονιού και μείγμα από βότανα. Τα ψήνετε στην ψησταριά, γυρίζοντάς τα κατά διαστήματα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου