Yλικά:
• 500 γρ. φρέσκα φασολάκια
• 250 γρ. τοφού σε κύβους
• 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
• 1 πράσο
• 2-3 πρέζες σουσάμι
• Aλάτι ή Πιπέρι
Για τη σος βινεγκρέτ
• 3 κουταλιές ελαιόλαδο
• 1 κουταλιά ξίδι μπαλσάμικο
• 1 κουταλάκι μουστάρδα
Eκτέλεση :
Bράζετε τα φασολάκια σε αλατισμένο νερό για 10 λεπτά και τα σουρώνετε. Kαθαρίζετε τα κρεμμυδάκια και τα ψιλοκόβετε, όπως και το πράσο. Σε μια μεγάλη σαλατιέρα, φτιάχνετε τη σος και ρίχνετε μέσα όλα τα υλικά μαζί. Tα ανακατεύετε, τα πασπαλίζετε με αλάτι, πιπέρι και σουσάμι. Tα βάζετε στο ψυγείο για 20 λεπτά και μετά σερβίρετε.
Από:
http://www.vita.gr/html/ent/475/ent.2475.asp
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου