Υλικά:
2 πακέτα μακαρόνια
1 πακετάκι μη μεταλλαγμένη σόγια
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
1 φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 ντοματοπιπεριά ψιλοκομμένη
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κουτ. σούπας άνηθο
λάδι, αλάτι, πιπέρι, δυοσμο
1/2 ποτήρι κόκκινο κρασί
Εκτέλεση:
Φτιάχνουμε τα μακαρόνια. Βάζουμε λίγο νερο στην κατσαρόλα και βράζουμε την σόγια. Μόλις πιει το νερό της, της ρίχνουμε το κρασί και τα ψιλοκομμένα λαχανικά μαζί με τα μυρωδικά. Προσθέτουμε νερό και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για περίπου 20 λεπτά. Μετά προσθέτουμε το λάδι και είναι έτοιμο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου