Υλικά:
2 φύλλα ζύμης
500 γρ. μανιτάρια (διαφόρων ειδών)
200 γρ. σπανάκι
2 κρεμμύδια
1 φλυτζάνι "ψευτο-φέτα" (βλ. http://xortosyntages.blogspot.com/2008/02/blog-post_04.html )
λίγο φυτικό βούτυρο
αλάτι, πιπέρι, φρέσκο άνηθο
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε λίγο νερό και μαραίνουμε τα μανιτάρια, με τα κρεμμύδια και το σπανάκι. Μόλις μαλακώσουν, προσθέτουμε τον άνηθο μαζί με λίγο λάδι και αλατοπιπερώνουμε.
Ανατακεύουμε μαζί με το περιεχόμενο της κατσαρόλας μας και την "ψευτο-φέτα" και το ρίχνουμε πάνω από το πρώτο φύλλο ζύμης. Σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο και το αλείφουμε με το βούτυρο.
Ψήνουμε για 30-40 λεπτά στους 200 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου