Χαίρομαι ιδιαίτερα να βλέπω τις χορτο-συνταγές και σε άλλες σελίδες, όμως θα ήθελα όταν τις αναδημοσιεύετε να υπάρχει και η πηγή σας =)

Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2008

Καλαμπόκι ολόκληρο (με το κοτσάνι)

Βράζουμε τα καλαμπόκια για 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Τα τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο βάζοντας μισό κουταλάκι του γλυκού φυτικό βούτυρο και ρίχνουμε από πάνω ξηρή ή τεμαχισμένη ματζουράνα και αλάτι. Τα ψήνουμε στην ψησταριά, γυρίζοντας τα κατά διαστήματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: