Υλικά:
1 κιλό μανιτάρια φρέσκα
1 κιλό κρεμμύδι για στιφάδο
3 τριμμένες ντομάτες
αλάτι, πιπέρι, δάφνη
1 κιλό μανιτάρια φρέσκα
1 κιλό κρεμμύδι για στιφάδο
3 τριμμένες ντομάτες
αλάτι, πιπέρι, δάφνη
Εκτέλεση:
Πλένετε και κόβετε τα μανιτάρια και καθαρίζετε τα κρεμμύδια. Σωτάρετε τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια μαζί σε μέτρια φωτιά και προσθέτε τις τριμμένες ντομάτες, αλάτι, πιπέρι, δάφνη. Ψήνετε σε χαμηλή φωτιά για μία ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου