Χαίρομαι ιδιαίτερα να βλέπω τις χορτο-συνταγές και σε άλλες σελίδες, όμως θα ήθελα όταν τις αναδημοσιεύετε να υπάρχει και η πηγή σας =)

Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2008

Χασχάσα (Παπαρούνα)

Υλικά:
Φύλλα παπαρούνας (τα πράσινα φύλλα που βρίσκονται κοντά στη ρίζα του φυτού)
αλάτι, λάδι
λίγο κορκότο βρασμένο (χοντροαλεσμένο καλαμπόκι ή σιτάρι)


Εκτέλεση:
Πλένουμε και βράζουμε τα φύλλα. Τα στραγγίζουμε καλά, τα αδειάζουμε σε μια σαλατιέρα, τ' αλατίζουμε, ρίχνουμε λάδι και λίγο κορκότο βρασμένο.

Ποντιακή Συνταγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: