Χαίρομαι ιδιαίτερα να βλέπω τις χορτο-συνταγές και σε άλλες σελίδες, όμως θα ήθελα όταν τις αναδημοσιεύετε να υπάρχει και η πηγή σας =)

Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2008

Καρδιές αγκινάρας

Υλικά:
καρδιές αγκρινάτας
λεμόνι, λάδι

Εκτέλεση:
Τις αλείφετε με λάδι και λεμόνι, τις τυλίγετε σε αλουμινόχαρτο και τις ψήνετε στην ψησταριά γυρίζοντάς τες κατά διαστήματα.

Στο σερβίρισμα πασπαλίζετε με αλάτι

Δεν υπάρχουν σχόλια: