Υλικά:
100 γρ. ρυζάλευρο (3/4 φλυτζ.)
100 γρ. ξηροί χουρμάδες κομμένοι (3/4 φλυτζ.)
Εκτέλεση:
Βάζετε το ρυζάλευρο και τους χουρμάδες σε ρηχή κατσαρόλα με 2 1/2 φλυτζ. νερό. Μόλις αρχίσουν να βράζουν χαμηλώνετε τη θερμοκρασία και τα αφήνετε για 2-3 λεπτά ακόμη, ή μέχρι να απορροφηθεί όλο το υγρό.
Για περισσότερη γεύση προσθέτετε μέλι.
Για πιο τραγανή υφή το πασπαλίζετε με καβουρδισμένα κομματάκια ξηρών καρπών ή σπόρων.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου