Υλικά:
2 ώριμα αβοκάντο
100 γρ. μανιτάρια φρέσκα
6 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός
Μαρινάτα:
1 κουτ. σούπας κρασόξυδο
3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 λιωμένη σκελίδα σκόρδο ή 2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1/2 κουτ. γλυκού αλάτι
1/1 κουτ. γλυκού φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:Πλύνετε πολύ καλά τα μανιτάτια, καθαρίστε τα και κόψτε τα σε λεπτές φέτες. Ανακατέψτε πολύ καλά τα υλικά της μαρινάτας και περιχύστε τα ψιλοκομμένα μανιτάρια και τον μαϊντανό. Αφήστε τα 1 ώρα να πιουν την σάλτσα. Κόψτε στη μέση τα αβοκάντο και βγάλτσε το κουκούτσι. Γεμίστε τα αβοκάντο με τα μανιτάρια και σερβίρετε.
Τα κομμένα αβοκάντο δεν μαυρίζουν εύκολα, αν τα αλείψετε με λίγο χυμό λεμονιού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου