Υλικά:
500 γρ. σπανάκι
1 κιλό διάφορα άγρια χόρτα (εκτός από ραδίκια)
1/2 ματσάκι μαϊντανό
1/2 ματσάκι άνηθο
1/4 ματσάκι μάραθο
1/2 ματσάκι δυόσμο
500 γρ. κρεμμύδι φρέσκο
100 γρ. πράσο
1 μέτριο κρεμμύδι
50 γρ. πελτέ ντομάτας
200 ml ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα χορταρικά. Σοτάρουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο σε μια κατσαρόλα με το λάδι. Ύστερα προσθέτω τα κρεμμυδάκια και τα διάφορα μυρωδικά ψιλοκομμένα.
Τα σοτάρω και τέλος ολοκληρώνω με το σπανάκι και τα χόρτα στα 3 κομμένα. Όταν σοταριστούν όλα τα υλικά μου, προσθέτω τον πελτέ και αφού πάρει μια βράση, σβήνω με το κρασί και αλατοπιπερώνω.
Το φαγητό είναι έτοιμο όταν έχουν εξατμιστεί όλα τα υγρά και έχει δημιουργηθεί μια ομοιόμορφη σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου