Υλικά
5 εκ. ρίζα τζίντζερ τριμμένη
2 σκελίδες σκόρδο κοπανισμένες
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
800 γρ μανιταρια κομμένα στα τέσσερα
4 κουτ λάδι
2 φύλλα δάφνης
2 κουτ του γλυκού τσίλι σε σκόνη
2 κουτ του γλυκού κόλιανδρο σε σκόνη
2 κουτ του γλυκού κύμινο σε σκόνη
1 κονσέρβα (230 γρ) ντοματάκια ψιλοκομμένα
Εκτέλεση
Ζεσταίνετε το λάδι σε φαρδιά κατσαρόλα και σοτάρετε τους κύβους των μανιταριών μεχρι να ροδίσουν.
Προσθέτετε το τζίντζερ, το σκόρδο και το κρεμμύδι και τηγανίζετε για 3-4 λεπτά. Προσθέτετε τα φύλλα δάφνης, το τσίλι. τον κόλλιανδρο, το κύμινο και αλατοπιπερώνετε. Ρίχνετε 150 γρ νερό και αφήνετε να σιγοβράσει για 30-35 λεπτά. Προσθέτετε τις ντοματούλες και συνεχίζετε το βράσιμο για 5 λεπτά ακόμα.
Σερβίρετε με ρύζι μπασμάτι που έχετε ήδη βράσει με τα ίδια μπαχαρικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου