Υλικά
800 γρ μανιτάρια
1 κουταλιά σουσάμι
2 κουτ του γλυκού σόγια σος
2 κουτ του γλυκού κρασί
1 κουτ του γλυκού κορν-φλάουρ
2 κουτ λάδι
2 κλωνιά σέλερι ψιλοκομμένο ή 3 κουταλιές σέληνο ψιλοκομμένο
100 γρ φασολάκια (πράσινα)
1 κόκκινη και 1 πράσινη πιπεριά (τις γλυκιές) σε ροδέλες
1 καρότο σε μπαστουνάκια
Εκτέλεση
Κόβετε τα μανιτάρια σε λεπτά κομμάτια. Τα βάζετε σ ενα μπολ και τα πασπαλίζετε με σουσάμι. Ρίχνετε τη σόγια και το κρασί, ανακατεύετε και πασπαλίζετε με το κορν φλάουρ.
Ζεστένετε το λάδι σε φαρδιά κατσαρόλα και τηγανίζετε τα μανιτάρια για 4-5 λεπτά. Προσθέτετε το σέλερι ή το σέληνο, τα φασολάκια, τις πιπεριές, το καρότο κι αλατοπιπερώνετε.
Ανακατεύετε και σιγοβράζετε για 10 λεπτά. Το σερβίρετε με βρασμένο καστανό ή άσπρο ρύζι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου