Χαίρομαι ιδιαίτερα να βλέπω τις χορτο-συνταγές και σε άλλες σελίδες, όμως θα ήθελα όταν τις αναδημοσιεύετε να υπάρχει και η πηγή σας =)

Τρίτη, 24 Μαρτίου 2009

Ραβιόλια με Μανιτάρια

Υλικά:
4 κουτ. σούπας βούτυρο
1 μικρό κρεμμύδι
450 γρ. φρέσκα μανιτάρια
6 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού
1 φλυτζάνι τσαγιού κρασί
1/4 κουτ. της σούπας άσπρο πιπέρι
300 γρ. ραβιόλια
λίγος μαϊντανός
αλάτι

Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Ξεδιαλέγουμε τα μανιτάρια, τα κόβουμε ψιλές φέτες και τα ρίχνουμε στο κρεμμύδι να ροδίσουν για λίγο. Τα σβήνουμε με το χυμό των λεμονιών και το άσπρο κρασί. Προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι. Ρίχνουμε τα βρασμένα ραβιόλια, τ' ανακατεύουμε και τα πασπαλίζουμε με το μαϊντανό ψιλοκομμένο και με μερικά φύλλα βασιλικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: