Υλικά
2 κουτ λάδι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
500 γρ μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα
2 κουτ του γλυκού σόγια σως
1 κουτ δενδρολίβανο
2 κουτ του γλυκού κορν φλάουρ διαλυμένο σε 3 κουτ νερό
150 γρ ζωμο λαχανικων
Εκτέλεση
Ζεσταίνετε το λάδι και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο για 2 λεπτά. Σπρώχνετε στην άκρη το μίγμα και προσθέτετε τα μανιτάρια για να σοταριστούν καλά απ όλες τις πλευρές.
Αναμιγνύετε τώρα το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα μανιτάρια, προσθέτετε την σογια σως, το δενδρολίβανο, αλατοπιπερώνετε και σιγοψήνετε για 5-10 λεπτά.
Με πιρούνι βγάζουμε τα μανιτάρια απο το τηγάνι, τα βάζουμε σε μία πιατέλα και τα διατηρούμε ζεστά. Ρίχνουμε στο τηγάνι το κορν φλάουρ διαλυμένο μαζί με 150 γρ ζωμό λαχανικών. Σιγοβράζετε μέχρι να πήξει η σάλτσα και περιχύνετε τα μανιτάρια. Σερβίρετε αμέσως γαρνίροντας με δεντρολίβανο.
2 σχόλια:
πολύ ωραίο μπλογκ!
(χαίρομαι ιδιαιτέρως που σε ανακάλυψα :)
καλημερα
καλησπέρα =) ό,τι χρειαστείς εδώ είμαστε =)
Δημοσίευση σχολίου