Υλικά:
1 κιλό πράσα (όχι χοντρά)
1 πακέτο μανιτάρια πλευρότους
2 πατάτες ψιλοκομμένες
1/2 φλυτζάνι λάδι
1 ντομάτα ή 2-3 ντοματάκια
2 φύλλα δάφνης
μερικά κρεμμύδια για στιφάδο
μαύρο πιπέρι σπόρους
2 σπόροι μπαχάρι
αλάτι
Εκτέλεση:
Κόβουμε τα πράσα κομμάτια πάχους ενός δακτύλου περίπου. Τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα μαζί με τα άλλα υλικά και λίγο νερό να σιγοβράσουν ώσπου να μείνουν με το λάδι τους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου