Χαίρομαι ιδιαίτερα να βλέπω τις χορτο-συνταγές και σε άλλες σελίδες, όμως θα ήθελα όταν τις αναδημοσιεύετε να υπάρχει και η πηγή σας =)

Παρασκευή, 2 Ιανουαρίου 2009

Σελινόριζα


Υλικά:
Σελινόριζα
Χυμός λεμονιού
Λίγο βούτυρο (φυτικό)
αλάτι

Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και κόβουμε την σελινόριζα σε φέτες.
Στη συνέχεια, τη βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι και προσθέτουμε το βούτυρο, αρκετό χυμό λεμονιού, αλάτι και λίγο νερό (να μην το καλύψει). Σκεπάζουμε το τηγάνι με ένα καπάκι και το αφήνουμε να βράσει.


4 σχόλια:

Nikos είπε...

exw periergia gia to ti geush mporei na exei auto...

=))ANNA((= είπε...

Είναι πολύ νόστιμο. Δοκίμασε και πες μου :)

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν το φαγητό αυτό το έφτιαξα σήμερα. Είναι εξαίρετο. Πρώτη φορά το έφτιαξα, δεν ήξερα καν ότι υπάρχει κάτι τέτοιο.
Έκανα μόνο 2 αλλαγές
1. πρόσθεσα ένα πράσο
2. έδεσα την σάλτσα λίγο βάζοντας αλεύρι

Καταπληκτική ιδέα παιδιά. Μπήκε στο προσωπικό μου συνταγολόγιο

=))ANNA((= είπε...

Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε :)
Και οι αλλαγές είναι πάντα στο παιχνίδι. Η μαγειρική θέλει φαντασία ;)