Πατάτες
Πλευρώτους
αλάτι
πιπέρι
λάδι
κύμινο
ρίγανη-θυμάρι
Εκτέλεση:
Καθαρίζετε, πλένετε και κόβετε τις πατάτες. Τις βάζετε σε ταψί μαζί με το αλάτι, το πιπέρι, το κύμινο, ρίγανη, θυμάρι,το λάδι και αρκετό νερό ώστε να καλύπτει τον πάτο του ταψιού σας. Τις ψήνετε ανακατεύοντας τες ανά διαστήματα. Πλένετε τα μανιτάρια και βάζετε πάνω απ τις πατάτες λίγο πριν αυτές γίνουν. Ψήνετε για 3-5 λεπτά.
3 σχόλια:
Εχω κανει αντιστοιχη συνταγη με την διαφορα οτι τα μανιταρια τα εχω ψησει στην τοστιερα και εγινε εξισου καλο!!
καταπληκτικη συνταγη!!! την εφτιαξε η μαμα μου και ξετρελαθηκα.
Δοκίμασα κι εγώ να τα ψήσω στην τοστιέρα και μ' άρεσε πολύ =) Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση =)
Δημοσίευση σχολίου