Γαλλία
Υλικά:
1 ματσάκι βασιλικό
3 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
1 φλυτζάνι τριμμένη παρμεζάνα*
1/3 του φλυτζανιού ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Ρίχνετε στο μπλέντερ το λάδι, το σκόρδο και τον βασιλικό, αφού τον ψιλοκόψετε πρώτα. Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και το τριμμένο τυρί. Τα πολτοποιείτε μέχρι να γίνουν όλα μια παχειά σάλτσα. Αυτή η σάλτσα σερβίρετε με διάφορα είδη ζυμαρικών.
Αντικατάσταση παρμεζάνας: http://xortosyntages.blogspot.com/2009/02/blog-post_14.html
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου