Υλικά:
Για τη πιτούλα:
αλεύρι
αλάτι
νερό
Μανιτάρια ψιλοκομμένα
Πιπεριές ψιλοκομμένες
κρεμμύδια ψιλοκομμένα
Εκτέλεση:
Φτιάχνετε τη πιτούλα ως κουρκούτι. Δηλαδή ανακατεύετε όλα τα υλικά μέχρι να γίνουν χυλός και τα τηγανίζετε με λίγο λάδι και απ τις δύο πλευρές.
Στο τηγάνι τηγανίζετε τα υπόλοιπα λαχανικά. Βάζετε στο μέσο της πιτούλες τα λαχανικά και σερβίρετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου