Χαίρομαι ιδιαίτερα να βλέπω τις χορτο-συνταγές και σε άλλες σελίδες, όμως θα ήθελα όταν τις αναδημοσιεύετε να υπάρχει και η πηγή σας =)

Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2009

Ντοματόσουπα με εστραγκόν

Κορσική

Υλικά:
1 κιλό φρέσκες ντομάτες, ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
1/4 του φλυτζανιού βούτυρο φυτικό
3 κουταλιές εστραγκόν
5 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
1 βιολογικό κύβο λαχανικών
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση:
Λυώνετε το βούτυρο και προσθέτετε τις ντομάτες, το εστραγκόν και το σκόρδο. Σκεπάζετε την κατσαρόλα και μαγειρεύετε σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά.
Προσθέτετε τον κύβο λαχανικών και 3 1/2 φλυτζάνια νερό, αλάτι, πιπέρι και συνεχίζετε το μαγείρεμα για άλλα 10 λεπτά.
Μπορείτε να τη σερβίρετε ζεστή ή κρύα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: