Υλικά
(Για 6 άτομα)
500 γρ. φακές
1 μεγάλο κρεμμύδι
4 σκελίδες σκόρδο
1/2 κουτ. γλυκού ρίγανη
5 κουτ. σούπας λάδι
λεμόνι
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα βράστε 3 κιλά νερό.
Ρίξτε τις φακές, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το λάδι.
Όταν γίνουν οι φακές, ρίξτε αλάτι και πιπέρι και σιγοβράστε μερικά λεπτά ακόμη.
Αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά, ρίξτε το χυμό από μισό λεμόνι και τη ρίγανη, ανακατέψτε και σερβίρετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου