Υλικά:
μισό κιλό μανιτάρια
2 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλάκια σπόρους κολίανδρου
2 φύλλα δάφνης
χυμό ενός λεμονιού
αλάτι
πιπέρι
μισό κιλό μανιτάρια
2 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλάκια σπόρους κολίανδρου
2 φύλλα δάφνης
χυμό ενός λεμονιού
αλάτι
πιπέρι
Eκτέλεση:
πλένετε τα μανιτάρια και τα κόβετε σε φέτες. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και ρίχνετε μέσα σ' αυτό τους σπόρους κολίανδρου και τα φύλλα δάφνης. Τα τηγανίζετε για λίγο και προσθέτετε τα μανιτάρια, το αλάτι και το πιπέρι. Χαμηλώνετε τη φωτιά. Τα σκεπάζετε και τα σωτάρετε για 10 λεπτά.
Μέσα σ' ένα βαθύ μπωλ ρίχνετε τα μανιτάρια με το ζωμό τους. Τα περιλούετε με τον χυμό λεμονιού και τα σερβίρετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου