Υλικά:
Άγρια λαχανίδα βρασμένη
μερικές πατάτες βρασμένες
μερικά μανιτάρια πλευρώτους βρασμένα
φρέσκο κρεμμυδάκι ωμό (προαιρετικά).
λάδι για τηγάνισμα
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Στραγγίζετε τα βρασμένα λαχανικά και τα βάζετε στο τηγάνι μαζί με λίγο λάδι για τηγάνισμα. Ανακατεύετε και τα αφήνετε για 5-7 λεπτά. Προσθέτετε το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύετε καλά. Στο σερβίρισμα αν θέλετε προσθέτετε και λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο.
Αυτή είναι η λαχανίδα μου, αν και την έχω κλαδέψει αρκετά.
3 σχόλια:
Όταν λες λαχανίδα εννοείς τα λάπατα ή κάποιο άλλο είδος?
Για βάλε μια φωτό όταν είναι ωμό γιατί κι εγώ στους αγρούς μένω!!!
Έβαλα την φωτογραφία. Φύτρωσε μόνη της σε γλάστρα του μπαλκονιού μου, τώρα την έχω κόψει λίγο, αλλά ελπίζω να καταλάβεις τι εννοώ από τα φύλλα που έμειναν =).
nostimo fainetai
perimeno na do kai tis alles salates me tin lahanida
Δημοσίευση σχολίου