2 κατσαρές σαλάτες (λόλες)
μερικά φύλλα μαρουλιού
1 ξινόμηλο κομμένο σε κυβάκια
Σάλτσα:
λίγο ελαιόλαδο
χυμός λεμονιού
2-3 κουταλάκια του γλυκού μουστάρδα
πιπέρι κόκκινο γλυκό
1 κουτάλι σούπας μηλόξυδο
Εκτέλεση:
Βάζετε τα υλικά της σαλάτας σε ένα μπολ. Στο μούλτι βάζετε τα υλικά της σάλτσας, τα χτυπάτε και περιχύνετε τη σαλάτα. Ανακατεύετε και σερβίρετε.
Βασισμένη σε συνταγή από το ένθετο συνταγών της Καθημερινής.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου