4 πιπεριές πράσινες
15-20 κουταλιές της σούπας φαγόπυρο
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
αλάτι
πιπέρι
κύμινο
ελαιόλαδο
λίγο χυμό ντομάτας, προαριετικά
Εκτέλεση:
Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ. Πλένετε, καθαρίζετε και γεμίζετε τις πιπεριές. Tις τοποθετείτε σε ένα μικρό ταψί, στο οποίο βάζετε λίγο νερό και λάδι (περίπου ένα με δύο δάκτυλα, ανάλογα με το πόσο λαδερό θέλετε το φαγητό σας) και ρίχνετε απ έξω λίγο αλάτι και όποιο μπαχαρικό θέλετε. Τέλος, βάζετε το ταψί σε ήδη ζεστό φούρνο και ψήνετε σε χαμηλή φωτιά για 20 με 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου