Λίγο σπανάκι
1 πράσο
1 κρεμμύδι
1-2 σκελίδες σκόρδο
κινόα
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Καθαρίζετε, πλένετε και κόβετε το σπανάκι και το πράσο. Τα βάζετε στην κατσαρόλα, μαζί με νερό αρκετό ώστε να καλύπτει το 1/3 περίπου του σπανακιού σας. Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα βάζετε κι αυτά στην κατσαρόλα, μαζί με το αλάτι και το πιπέρι και σιγοβράζετε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά και να πέσει η στάθμη τους. Μετά βάζετε την κινόα και συνεχίζετε να βράζετε για 5-8 περίπου λεπτά. Προσθέτετε το ελαιόλαδο και ανακατεύετε καλά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου