Μία φραντζόλα ψωμί
1 +1/2 φλυτζάνι πουμαρό
1 +1/2 φλυτζάνι πουμαρό
3 κουταλιές σούπας κάπαρη
1 μέτριο ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1 κολοκυθάκι ψιλοκομμένο
ελαιόλαδο
κύμινο
Εκτέλεση:
- Κόβουμε το ψωμάκι μας, σε φέτες.
- Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε.
- Αφήνουμε τον φούρνο να ζεσταθεί σε μέτρια θερμοκρασία.
- Αλοίφουμε τα ψωμάκια με το περιεχόμενο του μπολ, από την πάνω πλευρά μας.
- Βάζουμε τα ψωμάκια στον φούρνο για περίπου 15 με 20 λεπτά.
2 σχόλια:
Πολύ νόστιμη πρόταση! Καλά Χριστούγεννα σου εύχομαι και να μας δίνεις ωραίες ιδέες για να τρώμε πιο σωστά!
Το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σου θα είναι χορτοφαγικό?
Παρακολουθώ το μπλογκ σου γιατί όχι μόνο μου αρέσουν οι συνταγές σου αλλά μου δίνεις λύσεις για τραπέζια σε φίλους χορτοφάγους! Και στην Ν Αφρική υπάρχουν πολλοί! Σε ευχαριστώ
Καλά Χριστούγεννα και σε σένα =). Ναι, το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι μου θα είναι χορτοφαγικό.
Χαίρομαι ειλικρινά που σου φαίνονται χρήσιμες οι συνταγές, τελικά, παντού υπάρχει ένας χορτοφάγος ;).
Δημοσίευση σχολίου