Υλικά:
200 γρ. φασόλια μαυρομάτικα
1 μαρούλι
6 κουταλιές ρύζι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο
μερικά κλωναράκια άνηθο
λίγο πλιγούρι
αλάτι, πιπέρι
λάδι
Εκτέλεση:
Βάζετε τα φασόλια σε νερό για μερικές ώρες. Μετά βάζετε όλα τα λαχανικά μαζί με τα όσπρια σε κατσαρόλα και τα βράζετε για περίπου 20 λεπτά σε χαμηλή φωτιά, προσθέτετε το ρύζι και βράζετε για άλλα 5 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου