Υλικά:
400 γρ. Φρέσκα κολοκυθάκια
300 γρ. Φασόλια χάντρες βρασμένα
6 ντοματάκια χοντροκομμένα
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
2 κουταλιές κουνουναρόσπορους
2 κουταλάκια ελαιόλαδο
2 κουταλιές λευκό κρασί ξηρό
1 κουταλιά χυμός λεμονιού
2 κουταλάκια θυμάρι φρέσκο ψιλοκομμένο
½ φλυτζάνι μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσια
Εκτέλεση:
Ζεστάνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι, ρίξτε το κουκουνάρι, τηγανίστε μέχρι να ροδίσει και βγάλτε το. Βάλτε στο τηγάνι τα φασολάκια και το σκόρδο και τηγανίστε τα για 1 λεπτό.
Προσθέστε τα ντοματάκια, τις ελιές, τα κόκκινα φασόλια, το κρασί, το χυμό του λεμονιού, το θυμάρι και ανακατέψτε μέχρι να ζεσταθούν καλά. Προσθέστε τα κουκουνάρια και σερβίρετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου