Υλικά:
24 γλυκιές πιπεριές
γύρω στα 3/4 φλυτζανιού ξύδι
3 σκελίδες σκόρδου
6 φύλλα βασιλικού
Εκτέλεση:
Τοποθετείτε τις πιπεριές σε μεγάλο δίσκο, τις αφήνετε στον ήλιο για 3 μέρες, γυρίζοντάς τες συχνά. Καθαρίζετε τις πιπεριές με μία υγρή πετσέτα για να φύγει η σκόνη και τις τοποθετείτε σε ατομικά μπολ με το σκόρδο και τα φύλλα του βασιλικού.
Ρίχνετε και το ξύδι να τις σκεπάσει τελείως. Στραγγίζετε καλά τα μπολ και τα τοποθετείτε σε ένα κρύο μέρος και θα είναι έτοιμα σε 2 μήνες. Αλλάζετε το ξύδι κάθε 4 μέρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου