Υλικά:
400 γρ. φακές
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 κοκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη (ντοματοπιπεριά)
1 πράσινη γλυκειά πιπεριά ψιλοκομμένη (κέρατο)
1 κουταλιά της σούπας ρύζι
3 φύλλα δάφνης
αλάτι, πιπέρι
λάδι
Εκτέλεση:
Βάζετε τις φακές σε νερό για να μουλιάσουν. Μετά τις βράζετε μαζί με όλα τα υλικά για περίπου 20 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Προσθέτετε λάδι και ανακατεύετε καλά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου