Υλικά:
Αγκινάρες καθαρισμένες
Λεμόνι
Ξύδι
Λάδι
Αλάτι
Εκτέλεση:
Καθαρίζονται και βράζονται σε νερό με αλάτι, στο οποίο προσθέτετε λίγο λεμόνι και ξύδι. Αφού βράσουν (χωρίς να παραβράσουν) τις βγάζετε με τρυπητή κουτάλα και τις βάζετε σε μια λεκανίτσα (κατά προτίμηση πήλινη) και τις σκεπάζετε με ξύδι. Τις αφήνετε 2-3 μέρες και κατόπιν τις βγάζετε και τις βάζετε μέσα σε πήλινα ή γυάλινα βάζα και τις σκεπάζετε με σκέτο λάδι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου