Υλικά:
½ φλυτζάνι φυτική μαργαρίνη
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
½ φλυτζάνι καρότο τριμμένο στο χοντρό τρίφτη
1 ½ φλυτζάνι ρύζι
2 φλυτζάνια ζεστό νερό
1 βιολογικό κύβο λαχανικών
½ κουταλάκι αλάτι
1 κουταλιά μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 φλυτζάνι κάσιους χωρίς αλάτι
Εκτέλεση:
Λιώνουμε το βούτυρο στη φωτιά και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το καρότο. Ρίχνουμε στη συνέχεια το ρύζι και ανακατεύουμε για λίγα λεπτά. Προσθέτουμε τον κύβο, το νερό και το αλάτι. Αφήνουμε να σιγοβράσουν για 15 περίπου λεπτά ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Κατόπιν ρίχνουμε τα κάσιους και τον μαϊντανό.
Ψήνουμε το πιλάφι για ακόμη 15 λεπτά περίπου και το σβήνουμε.
1 σχόλιο:
το πιλαφι αυτο ηταν αρκετα νοστιμο σας συμβουλευω να το δοκιμασετε!!!!!
Δημοσίευση σχολίου