Χαίρομαι ιδιαίτερα να βλέπω τις χορτο-συνταγές και σε άλλες σελίδες, όμως θα ήθελα όταν τις αναδημοσιεύετε να υπάρχει και η πηγή σας =)

Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2008

Μανιτάρια Πικάντικα με Σκόρδο

Υλικά:
1/2 κιλό μανιτάρια φρέσκα
1/2 κιλό κιλό ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
5 σκελίδες σκόρδο
1/2 φλυτζάνι λάδι
2 κουταλιές χυμό λεμονιού
αλάτι και πιπέρι
λίγη ρίγανη

Εκτέλεση:
Πλένουμε καλά τα μανιτάρια και τα κόβουμε στη μέση. Ανακατεύουμε τα μανιτάρια με τα υπόλοιπα υλικά και τα βάζουμε σε βαθύ πήλινο σκεύος.
Τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για μια ώρα περίπου μέχρις ότου απορροφηθούν τα υγρά. Σερβίρονται ζεστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: