Υλικά:
1/2 κιλό μανιτάρια φρέσκα
1/2 κιλό κιλό ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
5 σκελίδες σκόρδο
1/2 φλυτζάνι λάδι
2 κουταλιές χυμό λεμονιού
αλάτι και πιπέρι
λίγη ρίγανη
Εκτέλεση:
Πλένουμε καλά τα μανιτάρια και τα κόβουμε στη μέση. Ανακατεύουμε τα μανιτάρια με τα υπόλοιπα υλικά και τα βάζουμε σε βαθύ πήλινο σκεύος.
Τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για μια ώρα περίπου μέχρις ότου απορροφηθούν τα υγρά. Σερβίρονται ζεστά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου