Υλικά:
1 κιλό πατάτες
350 γρ. ντομάτες
1 ποτήρι νερό
60 γρ. λάδι
12 σκελίδες σκόρδου
θυμάρι
αλάτι
μαϊντανό
πιπέρι
Εκτέλεση:
Κόβετε σε λεπτές ροδέλες τις πατάτες πλυμένες και καθαρισμένες, τις κόβετε σε ένα ταψάκι και βάζετε από πάνω τις ντομάτες ψιλοκομμένες. Τις πασπαλίζετε με το σκόρδο και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, ρίχνετε αλάτι και πιπέρι, προσθέτετε το νερό, το λάδι, και μερικά φυλλαράκια θυμάρι. Τις ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 1 ώρα περίπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου