Υλικά:
2 ποτήρια ξεφλουδισμένα ψιλοτριμμένα αμύγδαλα
4 ποτήρια νερό
2 ξυλάκια κανέλλα
4 κουτ. σούπας ζάχαρη (ή 2-3 μέλι)
Εκτέλεση:
1. Βράζουμε το νερό
2. Βάζουμε την αμυγδαλόψυχα σε ένα σουρωτήρι.
3. Αρχίζουμε να ρίχνουμε σιγά σιγά το βραστό νερό μέσα στο σουρωτήρι, ώστε να διαλυθεί η αμυγδαλόψυχα.
4. Τοποθετούμε το υγρό που σουρώσαμε σε κατσαρολα, μαζί με τη ζάχαρη (ή το μέλι) και την κανέλλα και το βάζουμε να πάρει μία βράση σε χαμηλή φωτιά.
5. Αφού βράσει για λίγο είναι έτοιμο να σερβιριστεί.
Πίνεται και ζεστό και κρύο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου