Υλικά:
1 1/2 κιλό μικρά μελιτζανάκια
1 ματσάκι σέλινο
1 ματσάκι μαϊντανό
1 κεφάλι σκόρδο
1 κρεμμύδι ξερό
1 1/2 κιλό ξύδι
1 φλυτάζνι αλάτι
1 1/2 κιλό μικρά μελιτζανάκια
1 ματσάκι σέλινο
1 ματσάκι μαϊντανό
1 κεφάλι σκόρδο
1 κρεμμύδι ξερό
1 1/2 κιλό ξύδι
1 φλυτάζνι αλάτι
Εκτέλεση:
Πλένουμε τα μελιτσανάκια και τα χαράζουμε κάθετα αφαιρώντας λίγη ψίχα. Σε ένα μικρό σκεύος ψιλοκόβουμε τα φύλλα από το σέλινο, κρατώντας στην άκρη τα κλωνάρια του, το μαϊντανό, το σκόρδο και το κρεμμύδι.
Με το μείγμα γεμίζουμε τα μελιτζανάκια ενώ γύρω γύρω τα τυλίγουμε με τα κλωνάρια του σέλινου. Τα βάζουμε σε γυάλινο ή πήλινο δοχείο και τα διατηρούμε σκεπάζοντάς τα με το ξύλι και το αλάτι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου