Υλικά:
400 γρ. ταλιατέλες
1 μπολ μανιτάρια ψιλοκομμένα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
5 ντοματάκια ψιλοκομμένα
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
αλάτι, πιπέρι, λάδι
Εκτέλεση:
Μαραίνουμε τα μανιτάρια σε λίγο νερό, προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και ανακατεύουμε. Μετά προσθέτουμε τα ντοματάκια, το αλατοπίπερο και συμπληρώνουμε με νερό και αφήνουμε την σάλτσα να βράσει σε χαμηλή φωτιά για 15 λεπτά.
Βράζουμε τις ταλιατέλες σε άφθονο αλατισμένο νερό. Τις στραγγίζουμε και τις βάζουμε σε μια πιατέλα και τις περιχύνουμε με τι σάλτσα.*
* Αν είστε χορτοφάγος μπορείτε να προσθέσετε και λίγο τυρί τριμμένο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου