Εκτέλεση:
1 κιλό κουνουπίδι
200 γρ. μανιτάρια
3 κουτ. σούπας λάδι
2 κουτ. σούπας χυμό ντομάτας
2 κρεμμύδια
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Καθαρίζετε και πλένετε καλά το κουνουπίδι. Αφού το κόψετε σε κομμάτια το τηγανίζετε με λάδι και το βγάζετε. Ύστερα καβουρδίζετε το κρεμμύδι κομμένο σε κομματάκια μικρά, χύνοντας σιγά σιγά το χυμό ντομάτας. Προηγουμένως θα έχετε βράσει τα μανιτάρια. Το ζωμό τους θα τον ρίξετε μέσα στη σάλτσα και θα βάλετε ανάλογη ποσότητα νερού. Μέσα σε αυτή την υγρή μάζα θα βράσουν τα κουνουπίδια, που θα γαρνιρισθούν με τα μανιτάρια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου