Χαίρομαι ιδιαίτερα να βλέπω τις χορτο-συνταγές και σε άλλες σελίδες, όμως θα ήθελα όταν τις αναδημοσιεύετε να υπάρχει και η πηγή σας =)

Τρίτη, 11 Μαρτίου 2008

Ρύζι Πιλάφι Αιγυπτιακό

Υλικά:
1/2 κιλό ρύζι
80 γρ. λάδι
νερό
αλάτι
σάλτσα ντομάτας

Εκτέλεση:
Ζεσταίνετε το λάδι μέσα σε μία κατσαρόλα, ρίχνετε λίγο νερό και αλάτι και βράζετε αυτό το μίγμα. Ρίχνετε μέσα το ρύζι καλά πλυμένο και το βράζετε για 10 λεπτά σε ζωηρή φωτιά και 40 λεπτά σε σιγανή. Το σερβίρετε με σάλτσα ντομάτας και το συνοδεύετε με λαχανικά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

το δοκιμασα και ηταν εξεραιτο